Formandens side

SEPTEMBER 2017
Livet som vinbonde er ikke altid en dans på roser. Vejret er en hård medspiller og denne sommers mangel på varme og sol gør, at vinbonden må indstille sig på at resultatet ved druehøsten ikke vil leve op til sidste års gode kvalitet !

Ikke desto mindre har der været arbejdet hårdt – i mark og vineri- ved alle de hoveridage, der i sommerens løb har været afholdt plus andre dage. Nu ventes der blot på, at druerne tager farve og sukkerindhold vil komme op på rimeligt niveau.   En vinbonde tror stadig at miraklernes tid endnu ikke er forbi.

Foreningen har fået en ny hjemmeside og vi håber alle vil tage godt imod den og at den bliver besøgt flittigt. Den er stadig under udvikling. Mangler du noget i den, så skriv til os.

Frederiksborg Vin vil gerne modtage gæster til rundvisning og smagning. Vi sælger gerne af vore produkter, se vores kontaktinformationer herom.

Skulle du have lyst til at blive optaget i foreningen som vinbonde, se betingelserne herfor andetsteds. Kontakt os for besøg for at orientere dig om forholdene inden ! Eller kom til os ved arrangementet Åbne Vingårde lørdag den 16. september kl. 1300-1600.

Med håbet om en god eftersommer – og dermed håbet om et lidt bedre resultat af høsten end det foreløbig ser ud til, sendes de venligste hilsner

Birgit Munch

formand